Werken bij Thinkwise

Website + WordPress hosting

ZWAN

ZWAN Afbeelding

ZWAN is een onderdeel van de Nederlandse Zwanenberg Groep. ZWAN vindt het belangrijk om hoogwaardige vleesproducten op de markt te zetten. Ze hebben een breed assortiment en het is hun missie om gezinnen te verblijden met hun voedzame producten van een hoge kwaliteit.

montix-icon-proces

Creatie

Montix kreeg de eer om een website te bouwen door gebruik te maken van de actuele WordPress technieken. Deze website wordt onderhouden en aangevuld door Montix in de vorm van het plaatsen van content voor de diverse regio’s verdeeld over de hele wereld. Een must vanuit ZWAN is dat de website meertalig moet zijn. Hier heeft Montix natuurlijk voor gezorgd en dat maakt de website geschikt voor de hele wereld.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Techniek

De WordPress website hosten valt ook in de taakomschrijving van Montix. De website wordt technisch zo veilig mogelijk gemaakt en wij zorgen ervoor dat de website optimaal presteert. Elke week lopen we langs wat er is verouderd aan de website en worden de verouderde elementen en WordPress updates geupdate.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

ZWAN kan altijd aangeven als er vragen of problemen zijn. Dit kan door ons ticketsysteem te gebruiken of door te bellen naar ons kantoor. Verder zijn wij ook bereikbaar via de mail en zal er binnen 4 uur worden gereageerd. Vragen en problemen worden binnen 48 uur beantwoord of opgelost. Wij staan voor een goede support en vinden het belangrijk dat klanten altijd bij ons terecht kunnen.

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]