Werken bij Thinkwise

Website + WordPress hosting

Orca Offshore

ZWAN Afbeelding

Operational Risk Consultancy Support

Orca Offshore biedt al ruim 20 jaar innovatieve, overtuigende, realistische en praktische offshore ondersteuning tot projectmanagement. Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met de fabricage en installatie van offshore-platforms in de Noordzee. de Golf van Mexico en in het Verre Oosten.

montix-icon-proces

Creatie

Voor Orca Offshore is Montix aan de slag gegaan met het herbouwen van de bestaanden website met behulp van actuele WordPress technieken. Ook heeft Montix de taak voor het creëren en plaatsen van content overgenomen, waardoor de website altijd up to date is op het gebied van content. Content is een belangrijk aspect, omdat het bijvoorbeeld de vindbaarheid van een website bevorderd.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Techniek

Naast het feit dat het belangrijk is om de content continu te updaten, moeten alle andere onderdelen van de website ook geupdate worden. Denk hierbij aan de plugins van WordPress. Montix heeft de verantwoordelijkheid over deze technische kant en dit is een belangrijk aspect op het gebied van technische veiligheid en het optimaal presteren van een website.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

Support één van onze belangrijkste services. Orca Offshore weet dit en maakt gebruik van deze service. Klanten kunnen gebruik maken van ons ticketsysteem of kunnen ons bellen op werkdagen als er vragen zijn. Verder zijn wij ook via de mail bereikbaar. Binnen 4 uur krijgen klanten reactie en zal hun vraag binnen 48 uur beantwoord zijn.

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]