Werken bij Thinkwise

Website + WordPress hosting

Leviat

Leviat Afbeelding

Imagine. Model. Make.

Leviat houdt zich bezig met het bedenken en maken van technische producten en  innovatieve oplossingen in de bouwsector, het bedrijf maakt realiteit van bijzondere en inspirerende ideeën.

montix-icon-proces

Creatie

Om dit ambitieus bedrijf te helpen groeien, hebben wij de opdracht gekregen van Leviat om de bestaande huisstijl in een nieuw jasje te steken. We hebben het bestaande ontwerp onder handen genomen en het nieuwe ontwerp is te zien op hun website. Verder is de pagina indeling uitgebreid naar de nieuwe behoefte van het bedrijf en is er gekeken naar de bestaande content. Deze content is geherstructureerd en nieuwe content is aangevuld die past bij de nieuwe huisstijl.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Techniek

De content wordt wekelijks aangevuld en bijgewerkt. Montix is verantwoordelijk voor de WordPress hosting. Zowel de onderdelen van de website zelf als de plugins van WordPress worden wekelijks geupdate. Dit zorgt ervoor dat de website optimaal presteert en zo veilig mogelijk is op technisch gebied.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

Ook is Montix er voor (technische) vragen en ondersteuning. Leviat kan altijd vragen insturen door gebruik te maken van ons ticketsysteem of door een e-mail te sturen. Ook zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar. Binnen 4 uur is er al reactie op de vraag of probleem en deze wordt binnen 48 opgelost.

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]