Website met focus op sfeer en beleving, Inclusief kleine webshop

Landgoed De Holtweijde

punt logo kips header case 2023 250

Uitstraling: Rust, ruimte en vakmanschap

Wat draagt daartoe bij:

  • Aansprekende presentatie
  • Sfeer, gevoel en inspiratie
  • Heldere pagina-indeling
  • Eenvoudige layout
  • Navigatie beperken tot hoofdzaken
  • Sterke, sfeervolle, fotografie
holtweijde case 2023 montix1

Onderdeel van een groter geheel

Als onderdeel van een landgoedhotel met restaurant met Bib Gourmand klassificering staat het onderdeel Health en Wellness ook volledig op zichzelf. Dwz je kunt ook alleen voor deze diensten en producten terecht.

Oplossing:

  • Om dit zowel voor de hotel- restaurantgasten als voor geïnteresseerden in alleen Health en Wellness duidelijk te presenteren is er een separate website gerealiseerd. Hierdoor is er meer ruimte om het aanbod aan diensten dat zeer divers is overtuigend neer te zetten.

Heldere sitestructuur

  • Beperken tot de essentie
  • De hoofdzaken direct in het menu benaderbaar.
  • Heldere diensten-pagina’s

Techniek: WordPress + WooCommerce + maatwerk

WordPress is niet voor niets het meest gebruikte cms voor websites: meer dan 33% van alle websites zijn met behulp van WordPress opgebouwd. Flexibiliteit die je terugziet in een enorme hoeveelheid kant-en-klare uitbreidingsmogelijkheden middels plugins en, de belangrijkste, de mogelijkheid om middels maatwerk alles helemaal naar je eigen hand te zetten.

WooCommerce, onder dezelfde licentie en door hetzelfde bedrijf ondersteund als WordPress, sluit daar naadloos op aan. Het is momenteel het meest gekozen e-commerce systeem.

Top-reden waarom bedrijven kiezen voor WordPress en WooCommerce:

Je wilt eigenaar zijn van alle data!

Dus gebruik je een cms dat baseert op het grootste en hardst groeiende businessmodel: Open Source. Welke plugins en thema’s je ook gebruikt om data toe te voegen, te presenteren en te bewerken, je blijft eigenaar van alle data. Daarmee bewaar je altijd jouw vrijheid om deze te gebruiken.

Binnen de Open Source cms wereld heb je alternatieven, zoals Magento, maar dit cms is in eigendom van Adobe en ontwikkeld zich steeds meer naar een exclusiever, dus kostbaarder, webshopsysteem.

Online marketing

De realisatie van een nieuwe of vernieuwde website of shop is een onderdeel in de cirkel waarmee je online je klanten werft. Ben je klaar met de realisatie van de nieuwe versie, dan kun je je bestaande kanalen optimaliseren om daarop in te haken.

Middels goede tooling, zoals SEMRush en Hotjar, en advies, kun je de ondersteuning krijgen die je nodig hebt om de door jou gewenste resultaten te gaan behalen.

Google Ads

Wil je snel op gang komen, de effectiviteit van enkele onderdelen testen en testen waar de online klant positief op reageert? Dan kun je direct Google Ads (Adwords) inzetten om direct “bovenaan in Google” te staan en direct de eerste bezoekers te ontvangen op je nieuwe site.

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Thijs Oude Essink Nijhuis

Digital Marketeer