branding project kips.nl

De bouw van een responsive WordPress website

Showtime evenementenbureau

goedvoorelkaar-klantenpagina

Passie voor evenementen

Jaarlijks organiseert Showtime ruim 100 events voor lokale partijen, regionale bedrijven en grote nationale spelers. Met veel passie en plezier organiseren zij deze events en verzorgen het tot in de puntjes. Voor een echt knalfeest, moet je bij Showtime zijn. Voor Montix was het ook een echt feest om met hen te kunnen samenwerken. 

De Uitdaging

De uitdaging voor ons was om een website te creëren die makkelijk in gebruik is en die voor de feestgangers duidelijk is. Dit is gedaan door middel van een maatwerk filtersysteem. Dit systeem is speciaal op maat gemaakt door ons voor Showtime. Ook het responsive maken van de website was een deel van onze werkzaamheden. Daarnaast werd de nieuwsbrief gekoppeld.

showtime-filter2
montix-icon-proces

Onze aanpak

Het ontleden van waar sta je voor, wat is het belangrijkste, de kern. Hoe is een en ander georganiseerd, wat zijn de resultaten. Van daaruit wordt een helder stappenplan ontwikkeld voor de social media, de nieuwsbrief-aanpak en voor de te bouwen website. De klant heeft direct de mogelijkheid om vanaf de start aan de voorzijde mee te kijken. Dat is eigenlijk hoe we de bouw, het proces van een nieuwe website altijd aanpakken. Ons streven is altijd om een website vanuit kracht en eenvoud te bouwen en zo de bezoeker, met sterk design en content, te laten vinden wat hij zoekt.
montix-icon-proces
montix-icon-proces

Onze oplossing

Om een zo geschikt mogelijk evenement te vinden bij de wensen van de klant is er een filtersysteem gemaakt die het mogelijk maakt gericht te zoeken naar een evenement. Zo kan men aangeven voor hoeveel personen het evenement moet zijn, wat de gemiddelde prijs moet zijn en of er eventueel een thema aan het feest gekoppeld moet worden. Op deze manier komt men direct bij de beschikbare evenementen terecht. Montix heeft alle pagina’s voorbereid en klaargezet zodat Showtime zelf de content kon gaan vullen in WordPress. Ondertussen bleven wij meekijken en support leveren waar nodig.

montix-icon-proces
showtime-event
montix-icon-proces

Het resultaat

Het resultaat is een goedwerkende en efficiënte website waar de bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt. Door middel van maatwerk konden we dit allemaal waarmaken! We zijn blij met de samenwerking en het resultaat en we blijven Showtime ondersteunen waar nodig. 

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]