Vernieuwde Website voor Pon Logistics - Een Pionier in de Mobiliteitssector

Pon Logistics

punt logo kips header case 2023 250

Inleiding

Pon Logistics, een van de grootste logistieke spelers in de mobiliteitssector van Nederland met een significante internationale voetafdruk, had een verouderde website die niet langer voldeed aan de vereisten van deze tijd. Er was behoefte aan een vernieuwd platform dat zowel de kernboodschap duidelijk kon overbrengen als een menselijke touch kon toevoegen waarbij de medewerkers centraal staan.

holtweijde case 2023 montix1

Case

De uitdaging was tweeledig: enerzijds het versterken van de merkboodschap en anderzijds het toevoegen van een persoonlijk element om de connectie voor prospects te versterken.

Oplossing:

Om aan deze behoeften te voldoen, werd een samenwerking gevormd tussen het marketing- en communicatiebureau Factstory, dat verantwoordelijk was voor het communicatie-, marketing- en het vormgevingstraject, en Montix, dat de vormgeving vertaalde naar een bruikbare pagina-indeling voor alle pagina-varianten.

Kernboodschap & Persoonlijke Touch:

Medewerkers in de Spotlight: Er werden professionele foto’s en video’s gemaakt van de medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden, wat de website een menselijke touch gaf en de toewijding van het team toonde.

Herziene Teksten: Alle website teksten werden vanaf de grond opnieuw geschreven om de kernboodschap van Pon Logistics helder en bondig over te brengen.

Uniform Design: Montix zorgde voor een gestroomlijnd en consistent ontwerp dat de vormgeving van Factstory weerspiegelde en toch praktisch was voor verschillende pagina-varianten.

Hosting & Veiligheid:

Met de strenge eisen van Pon Logistics omtrent hosting en gegevensbeveiliging, werd een robuuste hostingoplossing geïmplementeerd die voldoet aan alle veiligheidseisen. Periodieke controles worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website veilig en optimaal presteert.

Lancering:

Na een grondig traject van interne afstemming en revisies ging de website in één keer live, met onmiddellijke positieve feedback van zowel interne stakeholders als klanten.

Conclusie

De vernieuwde website van Pon Logistics is niet alleen een weerspiegeling van het merk, maar ook van de mensen erachter. Door de expertise van zowel Factstory als Montix te bundelen, is er een platform gecreëerd dat de kernwaarden van het bedrijf belichaamt en tegelijkertijd een menselijke touch toevoegt. De zorgvuldige aandacht voor hosting en beveiliging garandeert dat de website jarenlang op een veilige en effectieve manier zal blijven draaien.

Contact

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Thijs Oude Essink Nijhuis

Digital Marketeer