branding project kips.nl

Professionalisering van de online marketing incl. website

Landgoed de Holtweijde

Ruimte voor genieten

Dit unieke hotel ligt op een geweldige locatie in hartje Twente. Alles ademt hier weldadige rust en gastvrijheid. Dat is ook wat de gast moet ervaren bij een eerste bezoek aan de website. Er is maar 1 kans voor een eerste indruk. Landgoed De Holtweijde wilde een (online) professionaliseringsslag maken en wij mochten ze hierbij helpen.

De Uitdaging

Wie al eens bij Landgoed De Holtweijde is geweest, ervaart meteen het gevoel van rust, van authenticiteit en van passie en romantiek. Dat is ook hun missie, voor minder gaan ze niet. Dát gevoel, dat moet ook ontstaan wanneer potentiële gasten de website bezoeken. Hier raken we een gevoelige snaar want het gevoel dat je ervaart tijdens een overnachting of diner, dat gevoel kreeg je niet bij een bezoek aan de website. De uitdaging die we samen met het team van Landgoed De Holtweijde aangingen, was het opnieuw inrichten van alle online kanalen, social media en nieuwsbrieven, en het neerzetten van een functionele en zeer sfeervolle website inclusief reserveringssysteem.

montix-filter-kips-producten
montix-icon-proces

Onze aanpak

Het ontleden van waar sta je voor, wat is het belangrijkste, de kern. Hoe is een en ander georganiseerd, wat zijn de resultaten. Van daaruit wordt een helder stappenplan ontwikkeld voor de social media, de nieuwsbrief-aanpak en voor de te bouwen website. De klant heeft direct de mogelijkheid om vanaf de start aan de voorzijde mee te kijken. Dat is eigenlijk hoe we de bouw, het proces van een nieuwe website altijd aanpakken. Ons streven is altijd om een website vanuit kracht en eenvoud te bouwen en zo de bezoeker, met sterk design en content, te laten vinden wat hij zoekt.
montix-icon-proces

“Er wordt geluisterd naar onze wensen en deze worden snel opgevolgd en vertaald. Wij zagen direct aan de voorkant het resultaat en dat niet alleen, we konden er ook gelijk zelf mee werken. Montix denkt niet alleen na over webdesign, maar ook over bijvoorbeeld integratie van onze andere online tools als MailChimp voor de nieuwsbrieven en social media. Kortom: we kunnen Montix van harte aanbevelen aan iedereen die niet alleen de professionaliteitsslag wil maken, maar ook niet afhankelijk wil zijn van een externe partij!”

montix-icon-proces

Onze oplossing

De (potentiële) gast moet vanaf een bezoek site direct een boeking willen maken, niet alleen door de juiste sfeer maar ook door het bieden van de juiste functionaliteiten. Gasten kunnen nu simpel, snel en veilig via de website van De Holtweijde boeken. Het hele reserveringsproces verloopt soepel. De website is door sterke SEO erg goed vindbaar in de zoekmachines en staat er goed voor om dit verder uit te bouwen. De kanalen Facebook, Instagram en YouTube worden ook ingezet om het bereik te vergroten en zo bezoekers met landgoed de Holtweijde kennis te laten maken.
montix-icon-proces
Landgoed Hotel De Holtweijde
montix-icon-proces

Het resultaat

Het aantal boekingen via de eigen website is explosief gestegen. Ruim 80% van de boekingen komt nu direct bij De Holtweijde binnen. In deze branche is het gebruikelijk dat ca. 90% via kanalen als Booking.com ed binnen komt. Een mooi voorbeeld dus van hoe elkaar versterken tot geweldige resultaten kan leiden. Een groot bijkomend voordeel is dat het geld dat voorheen uitgegeven werd aan commissiebetalingen voor externe reserveringssystemen nu geïnvesteerd wordt in sales- en marketing activiteiten.
montix-icon-proces

Klant aan het woord

Landgoed de Holtweijde

“Er wordt geluisterd naar de wensen en snel opgevolgd. Ze denken mee in webdesign, maar ook in andere (marketing)tools zoals MailChimp, Social Media, Offline marketing en andere uitingen. Kortom: we kunnen Montix van harte aanbevelen voor iedereen die wél de professionaliteitsslag wil maken, maar niet geheel afhankelijk wil zijn van een (dure) externe partij!”

– Bob Lodder, Commercieel Manager

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]