Werken bij Thinkwise

Website + Online Marketing

IT
aanspreekpunt

IT Aanspreekpunt

Volledige IT ontzorging voor jouw bedrijf!

IT aanspreekpunt is een IT specialist die kleine tot middelgrote bedrijven in de streek van Twente en omstreken helpt met hun IT diensten. IT aanspreekpunt ontzorgt deze ondernemers van hun IT zorgen. Ook biedt het bedrijf support op het gebied van IT.

montix-icon-proces

Online Marketing

Het is erg belangrijk voor het bedrijf om de doelgroep beter te bereiken en meer clicks te genereren. Ook moest het bedrijf beter gevonden worden via Google. Wij hebben de uitstraling van het bedrijf en de vindbaarheid verbeterd. De doelgroep is nu veel beter te bereiken en dat resulteert in hogere conversie.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Techniek

Montix heeft een website gecreëerd die matcht met de uitstraling die IT aanspreekpunt voor ogen heeft. De website hosting ligt in de handen van Montix en dit wordt gedaan met WordPress. Verder is Montix ook verantwoordelijk voor het up to date houden van de website. Wekelijks worden alle onderdelen van de website geupdate, inclusief alle WordPress plugins. Dit is voor website optimalisatie en technische veiligheid erg belangrijk.

montix-icon-proces
montix-icon-proces

Support

Natuurlijk zit je als bedrijf soms met vragen of heb je ondersteuning nodig. IT aanspreekpunt weet dat zij altijd gebruik kunnen maken van ons ticketsysteem om hun vragen in te sturen. Ook zijn wij telefonisch en via de mail bereikbaar. In minder dan 4 uur heb jij al reactie en zal je vraag binnen 48 uur worden opgelost.

montix-icon-proces

Totaalbeleving: van strategie tot uitvoering

Van strategie tot uitvoering: daar zijn we sterk in bij Montix. Met plezier bieden we online totaalconcepten. Naast de techniek denken we ook mee over de totaalbeleving. Wat wil je uitstralen, welke sfeer zet je neer? Wat voor beeld en tekst passen daarbij? Uiteraard staat de wens van de klant voorop!

montix-icon-check

Stel je vraag

montix-icon-support2

Bel voor een afspraak

053 7503030

Wil jij jouw project bespreken?

[vfb id=73]