27-02-17

Maatwerk plugins

Voor WooCommerce

WooCommerce maatwerk plugins voor jouw website

In sommige gevallen zijn standaard plugins en thema’s niet genoeg om jouw website optimaal te laten functioneren. In andere gevallen heb je een zeer specifieke functie nodig die niet bestaat in de vorm van plugins of moeten al bestaande plugins worden aangepast naar jouw wensen. In deze gevallen helpt Montix je graag verder. Wij hebben ervaring met WooCommerce maatwerk. Hieronder een aantal voorbeelden om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Postcodechecker
Om de bezoekers van je website het voor hen dichtstbijzijnde service- of verkooppunt te tonen kun je op basis van de postcode bepalen welke voor hen dichtbij zitten. De bezoeker voert alleen zijn postcode in de postcodechecker in en krijgt dan de voor hem interessante adressen te zien, incl. link naar de routeplanner aangezien dit via Google Maps kan.

Sorteringen op alfabet, afstand en eventueel eigenschappen of criteria waar het service- of verkooppunt aan moet voldoen kunnen worden ingebouwd. Deze postcodechecker kan met elke CMS worden gecombineerd: Typo3, WordPress, WooCommerce, maatwerk CMS, etc!

Filtersysteem voor WordPress en/of WooCommerce
Herken je deze situatie: onder 1 of meerdere categorieën heb je veel content (pagina’s) of producten waardoor het geheel zeer onoverzichtelijk wordt voor de bezoeker van jouw website of webshop?

WordPress Webshop maatwerk plugin

We kunnen je hiervoor een maatwerk-plugin-van-de-plank voor leveren: per pagina of product kun je aangeven aan welke vooraf afgesproken eigenschappen deze voldoet. Op basis hiervan wordt er automatisch, dus ook met de nieuwste pagina’s of producten, een overzicht gegenereerd. Hierdoor kan je bezoeker zien dat je veel te bieden hebt op dit onderwerp en blijft het in de presentatie ook zeer overzichtelijk.

 • maatwerk plugins (module-van-de-plank)
 • dus snel inzetbaar
 • ook achteraf goed toe te voegen
 • veel beter overzicht voor de bezoeker
 • snel en eenvoudig te bedienen

Check-up

Laat je WooCommerce installatie controleren:

 • Is de opbouw zoals die hoort te zijn?
 • Is alles up-to-date?
 • Is het thema goed geïmplementeerd?
 • Is de site snel genoeg?
 • Is de backup goed geregeld?
 • Is de shop SEO-technisch goed ingericht?

Tijdelijke toegang tot pdf-publicaties plugin
Boekschrijven.nl is een geweldige website voor mensen die een eigen boek (willen) schrijven. De website zit vol met tips en tricks en je kan zelfs gebruik maken van een (online) coach. Daarnaast organiseren ze regelmatig Webinars en events rondom het thema ‘schrijven’.

Schrijfcursus module
Montix heeft een module voor boekschrijven.nl ontwikkeld waardoor een cursus in losse modules opgesplitst kan worden. Elke losse module wordt voorzien van een pagina waarop diverse documenten gedownload kunnen worden. Ook kan er op deze pagina een audio bestand beluisterd worden.
Voordeel: bezoekers zijn niet verplicht de gehele cursus in een keer aan te schaffen.

Beveiliging
De pagina waar de download bestanden en eventueel de audio bestanden staan is beveiligd zodat deze alleen benaderbaar is als het bijbehorende product aangekocht is.

WooCommerce maatwerk plugins voor jouw website nodig?
Wanneer je opzoek bent naar maatwerk van plugins voor jouw website helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg