20-06-22

Jouw WooCommerce shop optimaal en veilig hosten

Wil je jouw WooCommerce webshop zo veilig mogelijk hosten? Dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste hosting. Jouw WooCommerce webshop moet snel zijn en altijd beschikbaar zijn voor potentiële klanten. Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw shop zo optimaal mogelijk functioneert? Laat dan je webshop hosten bij Montix. Bij ons vind je verschillende hostingpakketten voor WooCommerce welke voldoen aan de meest recente vereisten voor een functionele webshop. Onze hostingpakketten voor WooCommerce kan je hier vinden.

WAAROM JOUW WOOCOMMERCE WEBSHOP HOSTEN BIJ MONTIX?

Kies je ervoor om de hosting van jouw webshop bij ons onder te brengen? Dan hebben we samen alles goed onder controle met behulp van de juiste updates, omdat deze gecontroleerd worden uitgevoerd. Wekelijkse updates van WordPress worden semi-automatisch door ons verzorgd, net als de updates van de plugins en updates van jouw WordPress thema.

Sommige webshop-eigenaren zijn inmiddels zo thuis in WordPress dat ze zelf een aantal updates kunnen uitvoeren, maar toch kan het zijn dat er iets niet meer blijkt te werken na het updaten van plugins of bij het updaten van een bijbehorend thema, zoals Divi. Zijn er incompatibiliteitsproblemen, dan ondernemen wij actie. Via ons ontvang je een maandelijkse rapportage van de uitgevoerde updates.

WELK HOSTINGPAKKET PAST BIJ DE OMVANG VAN JOUW SHOP?

Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw webshop op een professionele wijze gehost wordt zonder dat deze er constant uit ligt? Bij Montix bieden wij geen standaard hosting, maar stemmen wij de hosting af op de omvang van de webshop, dataverkeer en de benodigde opslagruimte. Zo weet je zeker dat jouw shop altijd bereikbaar is voor potentiële klanten, ook wanneer je bijvoorbeeld een nieuwsbrief met een interessante actie verstuurt. Met de juiste hosting kan jouw WooCommerce shop grotere bezoekersaantallen aan.

Optimale en veilige hosting is een essentiële factor om goed vindbaar te worden in de zoekmachines en kan je zien als de fundering van jouw WooCommerce shop. Kies je voor de meest optimale hosting van Combell, Byte, Siteground of WPProject via Montix? Dan staat er een écht goede basis voor de lange termijn.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg