24-10-16

Hoe sterk is een WooCommerce webshop?

Hoe belastbaar is WooCommerce

Hoe sterk is WooCommerce en kan het mijn webshop en eisen aan?
Sinds meer dan 13 jaar realiseert Montix websites op basis van Open Source web-CMS’en. Het meest gebruikte daarvan is WordPress. Door de jaren heen heeft dit content management systeem een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Zeker de afgelopen jaren is het hard gegaan met WordPress. Oorspronkelijk was dit CMS opgezet als blog-systeem en ook door ons voornamelijk zo ingezet. Het is ondertussen echter ook uitstekend geschikt om websites in op te bouwen en met behulp van plugins zelfs compleet uit te bouwen tot website met webshop. Voor zowel kleine als grote bedrijven.

Dus, hoe belastbaar is WooCommerce nou?
Sterk modulair, veel plugins beschikbaar en veel actieve gebruikers, wat een zeer sterke doorontwikkeling mogelijk maakt. Dit zijn enkele van de vele redenen waarom WordPress nu aan de basis staat van ca. 25% van alle websites.

WooCommerce
Op zoek naar een sterk webshop-systeem en heeft Magento te veel overhead voor jouw webshop?
Dan is het goed om WooCommerce te overwegen. Dit is immers een uitbreiding van WordPress en wordt door hetzelfde bedrijf ontwikkeld. Je kunt dan gebruik maken van alle sterke eigenschappen van WordPress, waardoor je een volwaardige website naast je webshop kunt inrichten. Ongeëvenaard dus! Daarnaast is WooCommerce op dit moment eveneens in de top 3 van meest populaire webshop-systemen. En dat is niet voor niets!

Fullservice internetbureau
Als je op zoek bent naar zowel vormgeving, technische uitwerking als online marketing dan ben je bij Montix aan het juiste adres. Met een goede mix aan expertise op gebied van zowel techniek als online marketing, zorgen wij ervoor dat je bij ons op alle gebieden efficiënte ondersteuning vindt.

Check-up

Laat je WooCommerce installatie controleren:

  • Is de opbouw zoals die hoort te zijn?
  • Is alles up-to-date?
  • Is het thema goed geïmplementeerd?
  • Is de site snel genoeg?
  • Is de backup goed geregeld?
  • Is de shop SEO-technisch goed ingericht?

WooCommerce internetbureau
Hoe sterk is woocommerce en hoe goed sluit het aan bij jouw webshop? Wij kijken graag met je mee en geven advies. Ben je op zoek naar support op technisch vlak, vragen omtrent SEO of juist op zoek naar een betere integratie tussen MailChimp en je WooCommerce webshop? Leg ook in dat geval je vraag gerust bij ons neer, wij helpen je graag verder.

Bekijk ook eens onze WooCommerce handleiding of onze WooCommerce Support pagina.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg