23-02-24

Waarom Allan enthousiast is over de WordPress hosting van Montix.

Hoi, Ik ben Allan en webdeveloper bij Montix. Ik wil graag duidelijk maken waarom ik enthousiast ben over WordPress, dat een uitstekende keuze is voor het bouwen van je website, en hoe Montix zich onderscheidt in FullService hosting.

✅ WordPress biedt mij als webdeveloper uitgebreide mogelijkheden voor het aanpassen en optimaliseren van je website. Een correcte hosting setup is essentieel om de website optimaal te laten presteren en tevens problemen zoals traagheid en veiligheidsrisico’s te vermijden.

✅ Bij Montix gaan we een stap verder dan alleen managed hosting door niet alleen de serveraspecten te leveren, maar juist ook de gehele WordPress omgeving. Pas dan is het hele plaatje rond, want dit omvat de zorg voor wekelijkse updates, beveiliging en back-ups. Hierdoor hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over hun website of achterliggende technische zaken als een webserver.

✅ Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en optimalisaties zorgen we voor hoge snelheid. Stabiliteit is gegarandeerd met onze proactieve monitoring. Veiligheid wordt meer dan serieus genomen door geavanceerde beveiligingsmaatregelen en regelmatige back-ups, firewalls en blokkade van hack pogingen.

✅ Daarnaast bieden we ondersteuning, zodat eventuele vragen of problemen snel worden opgelost.

De conclusie van Allan

Als webdeveloper bij Montix ben ik erg enthousiast over onze unieke aanpak. Daar heeft de klant direct plezier van, omdat de website altijd optimaal functioneert. Mijn collega’s en ik hebben dan ook al jarenlange ervaring en expertise in WordPress en we werken er simpelweg graag mee.

Gezien op social media:

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg