29-04-22

Waarom wordt Divi zoveel gebruikt voor WordPress?

Divi is één van de meest gebruikte WordPress thema’s van de afgelopen jaren, maar waarom is Divi toch zo populair? Het thema staat in eerste instantie bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijkheid. Naast dat je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen in het thema, is het thema ook nog eens erg prettig om aan te passen naar wens. De functionaliteiten geven je veel vrijheid om je WordPress website vorm te geven, omdat Divi enorm veel mogelijkheden heeft om de layout aan te passen. Zo kan je kiezen uit meer dan achthonderd layouts en zijn er zelfs kant en klare websites beschikbaar. Deze kan je uiteraard ook zelf personaliseren óf ons inschakelen om te laten zien waarom het Divi thema zo populair is voor WordPress.

JOUW WEBSITE RESPONSIVE VOOR ELK DEVICE

Met Divi is jouw WordPress website altijd geschikt voor verschillende apparaten en beeldschermen, ongeacht of het een mobiele telefoon of een tablet is. Tegenwoordig is een responsive website niet meer weg te denken, maar je komt ze nog steeds wel eens tegen: websites die zich niet goed aanpassen aan verschillende devices. Om die reden is het erg belangrijk dat je een goed thema kiest, bijvoorbeeld Divi voor WordPress.

GEHEEL NAAR WENS VORMGEGEVEN

Voor veel organisaties is het van groot belang dat de website uniek is. Met behulp van het Divi thema kan jouw WordPress website geheel naar wens worden aangepast. Zo zijn er enorm veel lettertypes beschikbaar waardoor jouw website een eigen identiteit krijgt. Verder is Divi erg gebruiksvriendelijk op het gebied van van vormgeving. Ook zijn er veel ingebouwde functionaliteiten beschikbaar, zoals een blogoverzicht of fotogalerij. Je hoeft deze niet eens meer met behulp van een plugin toe te voegen, dit kan direct vanuit het Divi thema. Dat er weinig plugins gebruikt hoeven te worden kan vanwege de laadtijd van de website voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines zorgen.

DIVI IS VERNIEUWEND

Nog een extra reden waarom het thema zo populair is in combinatie met WordPress is de constante vernieuwing van het thema. Divi wordt steeds weer vernieuwd, functionaliteiten worden uitgebreid of er komen nieuwe opties bij. Er is steeds meer mogelijk met het thema én dat is precies de reden waarom Divi zo geliefd is.

Lees hier alles over de kosten van Divi.

Wat kunnen we nog toevoegen aan dit artikel?

Blog formulier

Contact informatie

Montix, Internetbureau
Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede

Voor vragen, vrijblijvende offertes en advies:
E-mail: support@montix.nl
Tel: +31 (0)53 750 30 30

foto nora montix 2023

Marko van den Berg